Fibra Professional

L'any 1864, Granjard era una empresa familiar francesa especialitzada en roba de la llar de lli pur i d'estovalles de lli de damasc per a particulars. Amb seu a Panissières, al Loira, i després de més de 154 anys d'innovació, GRANJARD perpetua la tradició amb les mateixes exigències per a satisfer les necessitats de les administracions locals, així com de l'habitatge social i turístic.

Avui en dia, l'empresa GRANJARD és reconeguda en els principals mercats a través de les seves marques:

GRANJARD té dues filials comercials, una a Espanya, TGTS, i una altra Bèlgica, ROBBERECHTS.

TGTS es recolza en el saber fer del grup tot adaptant la seva oferta a les especificitats del mercat espanyol. Un entregat equip espanyol garanteix un servei òptim des de la comanda fins al lliurament, tant des del punt de vista comercial com de l'assistència tècnica.

La història de les fibres GRANJARD...

1867

creació de l'empresa Granjard amb una oferta centrada en el lli pur i el de damasc.

1955

orientació de l'activitat cap a les administracions sanitàries. Creació del primer protector de matalàs innovador.

1973

desenvolupament d'una gamma de teixits ignífugs (classe M.1) que compleixen les normes de seguretat en llocs públics.

1982

creació d'una col·lecció completa de roba per a professionals de la salut. Ampliació de l'oferta de roba de llit amb una gamma de matalassos.

1988

desenvolupament d'una xarxa de vendes a nivell nacional.

1990

creació d'un taller de roba anomenat AVERA, que ara compta amb 155 empleats. La seva activitat principal és la fabricació de roba professional per a ús mèdic-social (bates, camises, pantalons, davantals, etc.): cada setmana es fabriquen entre 15 000 i 20 000 articles.

1992

millora de l'eficiència logística mitjançant la creació d'unitats d'emmagatzematge. Automatització de l'instrumental de producció i introducció del control de qualitat en el laboratori.

1999

creació d'una gamma de productes per al sector de les administracions locals dedicades a la petita infància sota la marca CENTEX. Creació de la primera col·lecció de sabates professionals.

2001

ampliació de la seu central a Panissières (42), adquisició de nous magatzems i informatització de la plataforma logística. Creació d'una col·lecció tèxtil per a la sanitat i el benestar a la llar sota la marxa HTEX amb una xarxa de 450 distribuïdors independents.

2007

creació de la filial de distribució a Espanya: TGTS. Consolidació de grans importacions mitjançant la creació d'un taller de confecció i fabricació a l'Índia, QUALIDIS, 100 % controlada pel grup.

2009

integració de les problemàtiques relacionades amb el desenvolupament sostenible unint-se al programa Fibra Ciutadana de l'ONG YAMANA: seguiment de les directrius ISO 26 000.

2013

Desenvolupament d'una marca dedicada a la decoració tèxtil personalitzada en l'hoteleria: www.etoffesetdeclinaisons.fr

2014

L'empresa GRANJARD celebra 150 anys! La comercialització de les seves 3 principals línies de productes: roba sanitària, roba de la llar (roba de llit, d'oficina i de bany) i teixits per a la decoració d'institucions el converteixen en líder en el mercat de les administracions locals.

2017

Obertura de la primera plataforma de vendes en línia del grup en el sector de la primera infància: https://www.centex.fr/ Impulsat pel compromís dels seus equips tunisians, el taller de fabricació AVERA obtingué, un cop acabada la seva primera auditoria, la certificació ISO 9001 versió 2015 el 23 de novembre del 2017 per la fabricació d'articles tèxtils, inclosa la roba.